Levensluchtig – Zomerworkshop Ademen

Je bent er na de coronastress echt aan toe om op adem komen in de prachtige omgeving van de Achterhoek? En je wilt daarin op een zorgvuldige en op jou(w hulpvraag) afgestemde manier in begeleid worden? Neem dan deel aan deze driedaagse zomerworkshop Levensluchtig.

Van meditatie tot sporten, van mindfulness tot de slappe lach: meer adem geeft meer leven. Bewust ademen is één van de meest efficiënte manieren om je hoofd, hart en handen met elkaar te verbinden. Tijdens de workshop Levenslucht zal je ervaren hoe dat werkt.

Je wordt één op één begeleid. Je kunt daarom met een heel persoonlijk vraag komen of werken aan een duidelijk doel deze drie dagen. Je kunt het ook laten gebeuren en samen met je begeleider kijken waar de tocht je naartoe leidt. Drie dagen lang, laagje voor laagje, verkennen jij en de begeleider jouw persoonlijke ademruimte, zoeken jullie obstakels op en maken jullie de weg vrij voor een ruimere, meer ontspannen en natuurlijke ademhaling.

Tussen de sessies door kun je genieten van de rust en de ruimte in de prachtige Achterhoek. De Horst is een heel fijne plek om te verblijven. Bovendien is het eten er heerlijk. De driedaagse zomerworkshop Levenslucht zal aanvoelen als een korte vakantie, waar je herboren van terugkeert.

Marjolijne van Buren-Molenaar leidt de workshop. Zij is een zeer ervaren stafdocent Integrated Psychotherapy bij Bodymind Opleidingen. De persoonlijke begeleiders zijn voornamelijk bij Bodymind Opleidingen opgeleide therapeuten. Tussen de sessies door krijgen zij feedback van Marjolijne. Natuurlijk kun jij, als deelnemer, met je vragen en opmerkingen ook bij haar terecht.

 

Ben je afgestudeerd of zit je in de eindfase van je opleiding lichaamsgerichte psychotherapie? Kijk dan hier om informatie te vinden over deelnemen als begeleider.

Doelgroep

Je wilt ervaren wat bewust ademen voor je kan doen. Of je bent geïnteresseerd in Ademwerk en je wil hier op een laagdrempelige en persoonlijke manier mee kennismaken.

Studieduur

3 dagen (intern)

Locatie

Centrum de Horst te Winterswijk-Meddo

Data

7 t/m 9 juli 2022 ER IS OP DIT MOMENT EEN WACHTLIJST VOOR DEELNEMERS waarop je je kunt laten plaatsen

Kosten

€ 560,- De cursusprijs is inclusief verblijfskosten (€ 240) bij centrum de Horst (overnachtingen + vol pension)

Trainer

Marjolijne van Buren-Molenaar

Meld je hier aan

Meld je hier aan als deelnemer voor de zomerworkshop Levensluchtig 2022  ER IS OP DIT MOMENT EEN WACHTLIJST VOOR DEELNEMERS waarop je je kunt laten plaatsen

Zodra je geplaatst bent ontvang je van het secretariaat een uitgebreid inschrijfformulier.

8 + 15 =