Bodymind opleidingen

HÉT instituut voor belichaamd bewustzijn

Voor wie?

Ben jij een zorgprofessional, op zoek naar een gedegen kopstudie? Of wil je simpelweg voor jezelf hulp krijgen om diep gewortelde gewoontepatronen te veranderen? Lees dan vooral verder, want dan ben je bij ons aan het goede adres. 

Je bent een professional
Je hebt een opleiding genoten tot (psycho)therapeut en loopt tegen je professionele grenzen aan. Je mist de vaardigheden om voorbij de woorden te werken. Dus als jouw cliënt als gevolg van een trauma zijn woorden verloren heeft, of omdat hij tegen een pre-verbaal kwetsuur aanloopt; in alle gevallen biedt lichaamsgerichte psychotherapie de tools die het proces weer vlot trekken. Van 1 tot 8 daagse workshops tot een kopstudie van 1 tot 3 jaar, onze docenten zijn ervaren, vakbekwaam en voldoen aan de door ons gestelde hoge beroepseisen.

Je wilt een stap zetten in je persoonlijk proces
Je loopt aan tegen hardnekkige gewoontepatronen die je in de weg zitten. Mogelijk heb je iets traumatisch meegemaakt, of heb je grote moeite met (seksuele) intimiteit. Wie weet heb je ook al diverse therapeuten bezocht, maar tot nu toe heeft dat niet de verlichting gegeven waar je naar op zoek bent.

Je bent eraan toe een serieuze stap te zetten richting een gelukkiger, levenslustiger, ontspannener leven. Je wilt in jezelf investeren, maar maakt je ook zorgen dat je bij een slechte begeleider terecht komt. Dat je van de wal in het schip raakt. Je voelt niets voor zweverig gedoe of juist onnavolgbare theorieën.

Jij bent ergens tussen de 18 en 88 jaar oud en bent op zoek naar een therapeut, een workshop of een (jaar)training waar je waar voor je geld krijgt. Waar je zeker weet dat de therapeut of trainer in kwestie ingebed is in een gedegen instituut dat hoge kwaliteitseisen aan haar trainers en therapeuten stelt.

Achtergrond

info & team

Bodymind Opleidingen heeft zich sinds 1983 ontwikkeld tot toonaangevend instituut. Kwaliteit en verbinding, daar staan wij voor. We investeren veel in de ontmoeting met onze studenten, docenten, alumni alsook het reguliere psychotherapeutisch veld en (internationale) zusterorganisaties.

We geloven dat de bundeling van en kruisbestuiving tussen de verschillende lichaamsgerichte psychotherapeutische methodieken onszelf en de ons omringende wereld steviger en gezonder kan maken.

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Tijd voor bezinning

- Anja de Boer In de natuurHet jaar dat achter ons ligt, is op vele manieren een bijzonder jaar geweest met veel nieuwe, vervelende, blije, verdrietige en hoopvolle ervaringen. Tijdens dit alles is de natuur ‘gewoon’ haar eigen weg blijven gaan. De seizoenen zijn...