Eendaagse introductieworkshop Heart & Sexuality 

Ter introductie op de basistraining Heart and Sexuality zijn er op verschillende plekken in Nederland en België, naast meerdaagse themaworkshops ook eendaagse introductieworkshops. Tijdens deze introducties krijg je alle informatie over de achtergronden van de basistraining Seksualiteit in Verbinding. De geplande eendaagse workshops vind je in het katern hieronder.

Het deelnemen aan een introductieworkshop is goede mogelijkheid voor een eerste vrijblijvende kennismaking met Heart and Sexuality. Deelname aan een van de introductie- of themaworkshops is verplicht voor mensen die de Basistraining Seksualiteit in Verbinding willen gaan doen.

De Heart and Sexuality trainingen zijn gebaseerd op de lichaamsgeoriënteerde psychotherapie die een wezenlijke aanvulling vormt op andere gangbare therapeutische methoden. De thema’s die in dit programma met elkaar verbonden worden zijn intimiteit, seksualiteit en duurzame relaties.

 

Doelgroep

Mensen die overwegen de Basistraining Sexualiteit in Verbinding te gaan volgen en mensen die meer willen weten over Heart & Sexuality.

Cordium Nijmegen

Datum: 21 november 2021 (deze datum is de workshop vol, er is een wachtlijst)
Locatie: Centrum Cordium in Nijmegen
Trainer: May A. Gheit
Prijs: € 110 inclusief koffie en thee (exclusief lunch)

Aanmelden voor workshop: May A. Gheit

Eke-Nazareth (nabij Gent, België):

Datum: 7 november 2021 /  13 februari 2022
Locatie: Centrum Voelen te Eke-Nazareth
Trainer: Greet Vlaming
Prijs: € 110 inclusief koffie en thee (exclusief lunch)

Aanmelden voor workshop Belgie: Greet Vlaming

De aanpak is gebaseerd op een aantal therapeutische concepten zoals Reichiaans lichaamswerk, systemisch werk, het werk van Willem Poppeliers rond seksualiteit (Sexual Grounding Therapie) aangevuld met de moderne inzichten uit zowel de cognitieve als meer lichaamsgerichte traumatherapie (o.a.  ontwikkeld door Peter Levine). Aspecten die een rol spelen bij de vroege hechting worden meegenomen in de aanpak. Gezonde hechting is immers een basisvoorwaarde om je ook op seksueel gebied vanuit volle eigen expressie met de ander te verbinden.

Aanmelden voor eendaagse  introductieworkshops doe je per e-mail, via de afzonderlijke e-mailadressen. Kijk in de balk links op deze pagina.
Je kunt ter introductie op de Basistraining ook een van de meerdaagse themaworkshops volgen.