Mannenworkshop 

MANNENGROEP

Oriënteringsdag ‘mannen voor mannen’.

Afgelopen tijd was het thema seksueel misbruik en seksueel grensoverschrijdend gedrag door mannen weer erg actueel. De oorsprong van dit gedrag heeft in onze visie te maken met onze onwetendheid over onze seksuele identiteit als man.  In deze oriëntering dag willen we stilstaan bij deze onwetendheid.

We willen die dag gaan verkennen welke gemeenschappelijke thema’s wij als mannen in onze seksuele opvoeding tegen zijn gekomen en wat we daarin als gezond en als ongezond hebben ervaren. Onze opvoeding rond seksualiteit via onze ouders en onze cultuur heeft vaak het karakter van ontkenning of overspoeling met als gevolg interne verwarring, angst, schaamte, gevoelens van onzekerheid.

We vinden het van wezenlijk belang om bewustzijn te ontwikkelen en deze pijnlijke innerlijke ‘beschadigingen’ op te lossen.  Wat waren onze werkelijke behoeften, wat was ons diepe verlangen in onze seksuele opvoeding. We doen dat met mannen, omdat onze seksuele identiteit zich allereerst herkend wil weten aan ‘de eigen soort’.

Via onze gemeenschappelijke thema’s kunnen we besluiten om in een aantal vervolgdagen een verdiepingsslag te maken met als doel meer seksuele gezondheid en seksuele volwassenheid te gaan ervaren. Als we ons bewust worden van de kracht en de werkelijke intenties van onze mannelijke seksualiteit kunnen we ook regie gaan ontwikkelen over ons seksueel gedrag naar anderen zowel mannen als vrouwen.

 

Doelgroep

Mannen die willen ontdekken wie je bent als man, en zich daar meer van bewust willen worden.

Mannen workshop 

Data: 17 september 2022

Tijd: 10.00 – 17.00 uur

Locatie: volgt later

Trainers: Jan Barendrecht (Heart & Sexuality Counselor)  en Harry Verweij (Heart & Sexuality Counselor)

Kosten: € 125,-  

 

Aanmelden voor workshop:

Jan Barendrecht

Harry Verweij

De training wordt gegeven door Jan Barendrecht en Harry Verweij.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Jan Barendrecht, telefoonnummer: +31 (0)6 – 44270246 

Harry Verweij, telefoonnummer:  +31 (0)6  46817682