Mannenworkshop 

MANNENGROEP

Een oriënteringsreis over man-zijn.

In het leven als man vervullen we diverse rollen als zoon, partner, vader, grootvader. De ervaring leert dat we gaandeweg gedurende ons leven daar een weg in moeten vinden. We hebben rolmodellen als voorbeelden en eigen ervaringen in die rollen, maar er is ook veel onwetendheid. We gedragen ons in die rollen vaak via aangeleerde opvattingen. Dat gedrag kan adequaat zijn, maar levert ook vaak spanning en conflicten in onze relaties op.

Het centrale thema in alle rollen is steeds nabijheid en aandacht. In de cursus maken we deze thema’s concreet in onze zoektocht naar antwoorden op vragen. Vragen zoals: Hoe gaan we om met de verandering in deze thema’s in de verschillende rollen gedurende ons leven. Wat zijn onze aangeleerde neigingen in deze thema’s in onze rollen gedurende ons leven? Hoe emotioneel volwassen verhouden we ons als man naar onze partner? Wat zijn daarin de effecten in ons hart en ons geslacht als man? Hoe leven we in ons verlangen naar verbinding en overgave aan onze partner?

We willen in zes dagen ontdekken en meer bewust worden over wie we zijn als man.

 

Doelgroep

Mannen die willen ontdekken wie je bent als man, en zich daar meer van bewust willen worden.

Mannen workshop Centrum Djoj Rotterdam

Data: 17 april 2021

De vervolgdagen worden zo snel mogelijk gepland binnen de mogelijkheden van de dan geldende situatie en maatregelen (zo mogelijk worden dat: 5 juni, 11 september en de tweedaagse 13 en 14 november 2021). De 6e datum volgt binnenkort.

Locatie: Centrum Djoj in Rotterdam

Trainers: Jan Barendrecht  en Harry Verweij

Prijs: € 45,-  per bijeenkomst, inclusief koffie en thee (exclusief lunch)

Aanmelden voor workshop:

Jan Barendrecht

Harry Verweij

De training wordt gegeven door Jan Barendrecht en Harry Verweij.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Jan Barendrecht, telefoonnummer: +31 (0)6 – 44270246 

Harry Verweij, telefoonnummer:  +31 (0)6  46817682