Hét kennisinstituut
voor belichaamd bewustzijn

Bodymind Heart & Sexuality

Hier werken we onder andere met systeemopstellingen, lichaamsgerichte oefeningen, visualisaties, beweging en meditaties. We veranderen ongezonde inprentingen vanuit onze jeugd en leren contact te maken met onze innerlijke waarheid, kracht en begrenzing.

Wil je graag:

  • Leren om je seksuele stroom in je lichaam beter te voelen en kunnen reguleren?
  • Deze stroom ook in een intieme verbinding kunnen brengen met een partner?
  • Leren om een intieme relatie te verduurzamen?
  • Leren hoe je de ervaringen en inzichten uit deze training kan inzetten in je werk met mensen of de opvoeding van kinderen?

Dan ben je welkom bij de trainingen van Heart & Sexuality over intimiteit en seksualiteit.

De bewustwording dat wij uit seksuele energie van een vader en moeder zijn ontstaan en dat wij recht hebben op een goede begeleiding in onze seksuele ontwikkeling, zijn belangrijke onderdelen van de trainingen. Tijdens het oefenen ervaren de deelnemers vaak voor het eerst een ondersteunende seksuele spiegeling bij de ontwikkeling van meisje tot vrouw of van jongen tot man.

De uitwerking hiervan is direct en blijvend voelbaar op lichamelijk en psychisch niveau. Daarnaast geven we inzicht in de verschillende stadia in de psychoseksuele ontwikkeling van de conceptie tot het einde van het leven.

Daarmee claimen we onze seksuele waardigheid terug en geven tegelijkertijd seksualiteit weer de plaats die haar toekomt: als basis van het leven.

Scroll naar boven