Introductieworkshop Integrated Psychotherapy

De introductieworkshop Integrated Psychotherapy is een goede mogelijkheid om kennis te maken met de opleiding: onder meer de kernvakken Reichiaans ademwerk, bio-energetica en karakteranalyse komen aan bod. Verder is er ruimschoots de gelegenheid om je ervaringen te delen en je vragen te stellen in de open rondes.
De workshop wordt gegeven door Margaret Harten en Rosalie de Best, beiden stafdocent bij Bodymind Opleidingen.

Om te kunnen  starten met de opleiding Integrated Psychotherapy, is de introductieworkshop verplicht. De introductieworkshop is een uitstekende manier om kennis te maken met het werken binnen de lichaamsgerichte methode, met een aantal van onze docenten en met de manier van lesgeven.

Opleiding Integrated Psychotherapy

Voor gedetailleerde informatie en de opleidingsbrochure Integrated Psychotherapy verwijzen we naar het Basisjaar Integrated Psychotherapy.

De vierjarige opleiding Integrated Psychotherapy werd in juli 2018 door de SNRO geaccrediteerd als HBO-conforme beroepsopleiding. 

Doelgroep

Mensen die overwegen de opleiding Integrated Psychotherapy te gaan volgen, en mensen die meer te weten willen komen over lichaamsgerichte psychotherapie

Studieduur

2 dagen

Locatie

Centrum van Alphen te Alphen a/d RIjn

Data eerstvolgende workshops 2022 (opleidingsjaar 2022-2023)

Donderdag 24 en vrijdag 25 maart 2022 [VOL]
Donderdag 22 en vrijdag 23 september 2022 [WACHTLIJST]

Kosten

€ 225 incl. koffie, thee en lunch.

Trainers

Margaret Harten en Rosalie de Best

Meld je hier aan

Meld je hier aan voor de Introductieworkshop I.P. in 2022. De workshop maart is op dit moment vol.  Voor september is eveneens een wachtlijst, waarop je je kan laten plaatsen.  Na je aanmelding ontvang je een uitgebreid inschrijfformulier.

11 + 7 =