Introductieworkshop Integrated Psychotherapy

De introductieworkshop Integrated Psychotherapy is een goede mogelijkheid om kennis te maken met de opleiding: onder meer de kernvakken Reichiaans ademwerk, bio-energetica en karakteranalyse komen aan bod. Verder is er ruimschoots de gelegenheid om je ervaringen te delen en je vragen te stellen in de open rondes.
De workshop wordt gegeven door Margaret Harten en Rosalie de Best, beiden stafdocent bij Bodymind Opleidingen.

Om te kunnen  starten met de opleiding Integrated Psychotherapy, is de introductieworkshop verplicht. De introductieworkshop is een uitstekende manier om kennis te maken met het werken binnen de lichaamsgerichte methode, met een aantal van onze docenten en met de manier van lesgeven.

Opleiding Integrated Psychotherapy

Voor gedetailleerde informatie en de opleidingsbrochure Integrated Psychotherapy verwijzen we naar het Basisjaar Integrated Psychotherapy.

De vierjarige opleiding Integrated Psychotherapy werd in juli 2018 door de SNRO geaccrediteerd als HBO-conforme beroepsopleiding. 

Doelgroep

Mensen die overwegen de opleiding Integrated Psychotherapy te gaan volgen, en mensen die meer te weten willen komen over lichaamsgerichte psychotherapie

Studieduur

2 dagen

Locatie

Centrum van Alphen te Alphen a/d Rijn

Data eerstvolgende workshop 2022 (opleidingsjaar 2022-2023)

Donderdag 22 en vrijdag 23 september 2022 INSCHRIJVEN IS OP DIT MOMENT NIET MEER MOGELIJK

Data workshops 2023 (opleidingsjaar 2023-2024)

Nog niet bekend

Kosten

€ 225 incl. koffie, thee en lunch.

Trainers

Margaret Harten en Rosalie de Best

Inschrijven is op dit moment niet mogelijk

Gezien de wachtlijst is inschrijven voor de Introductieworkshop I.P. in 2022 op dit moment niet meer mogelijk.  Als je onderstaand je gegevens achterlaat ontvang je een seintje als er eventueel weer plek ontstaat op de wachtlijst voor 2022. Mocht dat niet het geval zijn, ontvang je bericht en een achtergrondformulier  zodra de data voor de workshops in 2023 bekend zijn. 

1 + 15 =