Introductieworkshop Integrated Psychotherapy

De introductieworkshop Integrated Psychotherapy is een goede mogelijkheid om kennis te maken met de opleiding: onder meer de kernvakken Reichiaans ademwerk, bio-energetica en karakteranalyse komen aan bod. Verder is er ruimschoots de gelegenheid om je ervaringen te delen en je vragen te stellen in de open rondes.
De workshop wordt gegeven in Rotterdam door Margaret Harten en Rosalie de Best, beiden stafdocent bij Bodymind Opleidingen.

Om te kunnen  starten met de opleiding Integrated Psychotherapy, is de introductieworkshop verplicht. Voor mensen die geïnteresseerd zijn in een van onze andere cursussen of trainingen is de introductieworkshop een uitstekende manier om kennis te maken met het werken binnen de lichaamsgerichte methode, een aantal van onze docenten en met de manier van lesgeven.

Opleiding Integrated Psychotherapy

Voor gedetailleerde informatie en de opleidingsbrochure Integrated Psychotherapy verwijzen we naar het Basisjaar Integrated Psychotherapy.

De vierjarige opleiding Integrated Psychotherapy werd in juli 2018 door de SNRO geaccrediteerd als HBO-conforme beroepsopleiding. 

Doelgroep

Mensen die overwegen de opleiding Integrated Psychotherapy te gaan volgen, en mensen die meer te weten willen komen over lichaamsgerichte psychotherapie

Studieduur

2 dagen

Locatie

Centrum van Alphen te Alphen a/d RIjn

Data eerstvolgende workshops 2022 ((opleidingsjaar 2022-2023)

– Data worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt

Kosten

€ 225 incl. koffie, thee en lunch.

Trainers

Margaret Harten en Rosalie de Best

Meld je hier aan

Meld je hier alvast aan voor de Introductieworkshop I.P. in 2022. Je ontvangt dan de data zodra die bekend zijn. Tevens ontvang je dan een uitgebreid inschrijfformulier.

7 + 6 =