Levensluchtig – driedaagse nascholing Ademwerk

Je wilt je kennis en kunde van het therapeutisch werken met de adem verdiepen? Je wilt dit doen in een supervisiesetting waarin je in een vast koppel werkt met een cliënt? Neem dan deel aan deze driedaagse zomerworkshop Levensluchtig.

De workshop is zo opgezet dat er evenveel (aspirant-)therapeuten als cliënt-deelnemers zullen zijn. Je werkt in een vast koppel, waarbij de cliënt op de eerste dag zelf kiest met welke therapeut zij/hij wil werken. Je kunt eventueel je eigen cliënt meenemen, maar ook een niet-professionele geïnteresseerde partner, collega, familielid of vriend, die dan als cliënt aan een andere therapeut gekoppeld wordt.

We beginnen met een theoretische onderbouwing, waarbij de cliënten niet aanwezig zijn. Dit zal vaker voorkomen: gezamenlijke ademsessies worden afgewisseld met alleen voor de therapeuten toegankelijke supervisiebijeenkomsten, waar casuïstiek wordt besproken en de theorie verder wordt uitgelegd. De zomerworkshop Levensluchtig is in dat opzicht op alle fronten een verademing: opfrissen van je kennis en kunde én de vervulling van een intensieve procesbegeleiding.

De cliënt-deelnemer wordt uitgenodigd met een heel persoonlijke vraag te komen of te werken aan een duidelijk doel. Op de webpagina voor de cliënten schrijven we: “Drie dagen lang, laagje voor laagje, verkennen jullie jouw persoonlijke ademruimte, zoeken jullie obstakels op en maken jullie de weg vrij voor een ruimere, meer ontspannen en natuurlijker ademhaling”. Jij wordt intensief ondersteund die belofte waar te maken.

Marjolijne van Buren-Molenaar leidt de workshop. Zij is een zeer ervaren stafdocent Integrated Psychotherapy bij Bodymind Opleidingen. Bij deze vierjarige beroepsopleiding voor lichaamsgerichte psychotherapie geeft ze al sinds 2005 les, waaronder Ademwerk en Integrated Psychotherapy (voorheen Energetic Integration). Ze is jarenlang co-trainer geweest bij Jack Painter, ontwikkelaar van Energetic Integration.

Ben jij geen professional of zit je nog in de beginfase van een opleiding lichaamsgerichte psychotherapie? Of ben je wel een professional maar wil je weer eens ‘aan de andere kant’ staan? Klik dan hier om informatie te vinden over deelnemen als cliënt.

Doelgroep

Je wilt je kennis en kunde van het therapeutisch werken met de adem verdiepen? Je wilt dit doen in een supervisiesetting waarin je in een vast koppel werkt met een cliënt? Neem dan deel aan deze driedaagse zomerworkshop Levensluchtig.

Studieduur

3 dagen (intern)

Locatie

Centrum de Horst te Winterswijk-Meddo

Data

7 t/m 9 juli 2022 ER IS OP DIT MOMENT EEN WACHTLIJST VOOR BEGELEIDERS waarop je je kunt laten plaatsen.

 

Kosten

€ 560,-   De cursusprijs is inclusief verblijfskosten  (€ 240 )  bij Centrum de Horst (overnachtingen + vol pension)

Trainer

Marjolijne van Buren-Molenaar

 

 De training is voor begeleiders door het CGO goedgekeurd als nascholing PsBK voor 0.96 EC’s 

Meld je hier aan

Meld je hier aan als begeleider bij de 3-daagse Nascholing Ademwerk (Levensluchtig) 2022 ER IS OP DIT MOMENT EEN WACHTLIJST WAAROP JE JE KAN LATEN PLAATSEN

Na je aanmelding ontvang je van het secretariaat een uitgebreid inschrijfformulier.

11 + 15 =