Oudjaar

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_column _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

– Marjolijne van Buren-Molenaar

You can’t go back and change the beginning, but you can start where you are and change the ending
– C.S. Lewis

De persoon tegenover me ademt snel en oppervlakkig. De ogen bewegen onrustig, de schouders zijn opgetrokken en het gelaat is opvallend bleek. Of juist rood. Ik ontmoet haar en hem in mijn praktijkruimte, in de opleiding, op mijn werk. Buiten op straat.

De quote van Lewis in acht nemend, mij lukt het gelukkig best goed mezelf op te halen waar ik ben. Ik ben zelfs zo’n gezegend mens dat ik genoeg over heb om ook andere mensen te helpen opnieuw te starten.

Mijn wens voor jou, voor mij, voor ons is dat we elkaar helpen dit oudjaar onszelf en elkaar terug te vinden waar we zijn. Zodat we het einde ten goede kunnen veranderen.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

praktische info

De datum voor deze training is nog onbekend. Heb je belangstelling? Laat het ons weten! Meld je ook aan voor onze Bodymind Magazine om op de hoogte te blijven!

    Laat ons weten dat je belangstelling hebt!

    Scroll naar boven