Fred van der Meer

Lichaamsgerichte psychotherapie

Leertherapeut Integrated Psychotherapy.

Telefoon: 06 24585240
E-mail: fredvandermeer@online.nl 

Opleidingen en trainingen: Milieueconomie, Emotioneel Lichaamswerk (2 jaar), BodyMind Integration, Tantra (Centrum voor Tantra), Ridhwan school van A.H. Almaas, Ridhwan teachersopleiding (sinds 2012). Fred (1962) werkt sinds 2000 fulltime in zijn praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie. Daarnaast geeft hij tantratrainingen (in Nederland) en lichaamsgerichte workshops (Duitsland).

“Nadat ik een aantal jaren als afgestudeerd econoom heb gewerkt, gooide ik mijn roer radicaal om, toen ik merkte dat mijn hart lag in het contactvol werken met mensen. Mensen die, net als ik, bezig zijn te onderzoeken wie ze zijn en wat ze willen doen in hun leven. De combinatie van lichaamsgerichte psychotherapie en geaarde spiritualiteit is daarbij voor mij essentieel.”
Cliënten en studenten ervaren Fred als stevig in zachtaardigheid, respectvol en zorgvuldig afgestemd, liefdevol confronterend, helder en to the point, uitdagend vanuit een vriendelijke nieuwsgierigheid. Fred is houder van het Europees Certificaat Psychotherapie (ECP). Zijn praktijk is in Utrecht en Amsterdam.