Jeanet Hollenberg

Lichaamsgerichte psychotherapie
Leertherapeut en Leersupervisor Integrated Psychotherapy:

Praktijknaam: Praktijk voor Lichaamsgerichte Psychotherapie
Praktijkadres: Amer 14, 2105 Heemstede
Telefoon: 023-5472025
E-mail: info@zelfreflectie.nl
Website: http://www.zelfreflectie.nl

Jaar van afstuderen: 2001
Beroepsvereniging: SBLP, NAP

Jeanette is opgeleid op het gebied van NLP, Lichaams-georiënteerde Psychotherapie en Holistic Pulsing. Zij volgde ook trainingen op het gebied van Psychodrama, Systemisch Werk, Hechting, Trauma en Neuro-affectieve ontwikkeling.

Zij gaat uit van de visie dat elk mens in staat is zich te verbinden met zijn of haar kern en ons lichaam hierbij een bron van wijsheid vormt. Door het lichaam te onderzoeken worden we ons bewust van sensaties, spanningen, geblokkeerde emoties en bijbehorende oude overtuigingen. Je ontdekt hoe je energie weer vrijer kan stromen en leert hoe je belemmerende patronen uit het verleden kunt transformeren, om vanuit autonomie, met meer vreugde en bewustzijn je leven vorm te geven.

“Vanuit respect voor ieders eigenheid en grenzen loop ik als reisgezel met je mee. Ik reflecteer op je gedrag van het moment en waar nodig confronteer ik. Met liefdevolle confrontatie is groei mogelijk”

Jeanette is houder van het Europees Certificaat Psychotherapie (ECP). Haar praktijk is in Heemstede, en zij geeft ook leertherapie in Rotterdam (Centrum Djoj).