Testimonials 

trainingen Heart & Sexuality

 

Testimonial Kevin

40 jaar. Ondernemer, trainer en coach, België:

“De training Heart & Sexuality is de meest intense, intensieve en pure persoonlijke ontwikkelingsopleiding die ik ooit gedaan heb. Ik volg al meer dan twintig jaar opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en deze opleiding brengt je echt bij de kern, de essentie van je zijn.

Ze vertellen bij de start dat, als je deze twee jaar gevolgd hebt, je nooit meer een therapeut of coach nodig hebt. Ik kan me hierbij aansluiten, het klopt echt. Je krijgt zoveel tools en inzicht in jezelf. Je hele leven komt langs: van vier jaar, puberteit, adolescentie, volwassene, ouder worden tot aan je dood. Je krijgt er zoveel inzicht van en zoveel vermogen om zaken aan te pakken waar je een doorbraak in wilt hebben. Als je dichter bij jezelf wilt staan, meer gegrond wilt zijn, dan is deze training sterk aan te raden.
De trainers zijn zeer competent en zorgen voor een veilige omgeving waarbij je kunt komen met alles wat er in je leven speelt.”

Testimonial Sofie:

Om het met de woorden van Joe Cocker & Marvin Gay te zeggen, de opleiding Heart & Sexuality “Unchained my Heart” en “When I get that feeling, I want sexual healing, because it makes me feel so fine, helps to relieve my mind, sexual healing is good for me”.

Een intensief en immens rijk traject van twee jaar dat me heeft omgetoverd tot evenwichtige, gelukkige vrouw boordevol levenslust, enthousiasme en opwinding :
evenwichtig tussen hoofd en lichaam, gelukkige vrouw want ik heb mezelf helemaal aanvaard bij wie ik ben vanbinnen en vanbuiten, boordevol levenslust want ik voel me vrij om mijn sexualiteit in mijn relatie helemaal te laten ‘zijn’ en niet meer te ‘doen’, enthousiast want zoveel leuke en interessante mensen leren kennen, opwinding want het leven is zoveel simpeler en makkelijker als je gegrond bent en tegelijk vrij.

Ik ben Maya en Pieter heel erg dankbaar voor hun geduld, hun passie voor hun vak, hun authenticiteit en hun professionalisme.
Niet twijfelen, gewoon doen. Het is het mooiste cadeau dat je jezelf kan geven

___________________________

To say it with the words of Joe Cocker & Marvin Gay, the Heart & Sexuality program “Unchained my Heart” and “When I get that feeling, I want sexual healing, because it makes me feel so fine, helps to relieve my mind, sexual healing is good for me”.

An intensive and immensely rich trajectory of two years that has transformed me into a balanced, happy woman full of zest for life, enthusiasm and excitement: balanced between head and body, happy woman because I have fully accepted myself with whom I am on the inside and on the outside,
full of zest for life because I feel free to allow my sexuality in my relationship to ‘be’ and not ‘do’ anymore, enthusiastic because I got to know so many nice and interesting people,
excitement because life is so much simpler and easier if you can be grounded whilst being free at the same time.

I am very grateful to Maya and Pieter for their patience, their passion for their profession, their authenticity and their professionalism.
Do not doubt, just go for it! It is the best gift that you can offer yourself ….  

Testimonial Lieven

Deze training is de beste investering die ik ooit gedaan heb. Ik was moedeloos maar de training heeft mijn levenslust opnieuw opgewekt.
Ik dacht voordien dat mijn universitaire diploma’s als ingenieur en mba de hoogst haalbare kennis was, maar deze training liet mij inzien welke wijsheid écht belangrijk is.

Ik starte de cursus als boze, woedende man en ik voltooide de cursus als rustiger vervulder man. Ik was boos op de wereld en in het bijzonder op die mensen die me nauw aan het hart lagen (mijn ex-vrouw, ex-baas, klanten, ambtenaren,..). Ik kon niet begrijpen waarom mensen zo stout, egoïstisch en laf konden zijn, terwijl ik mezelf vriendelijk en hulpvaardig vond.

De training lijkt lang maar is noodzakelijk om de universele mechanismes te doorgronden die ons allen aanbelangen. De inzichten en ervaringen veranderden fundamenteel de manier waarop ik denk en voel over de wereld. Ik ben diep dankbaar om mijn leven opnieuw te kunnen lanceren.