Anke Harmsen – Laat je Lijf Spreken

Anke Harmsen – Laat je Lijf Spreken

 

Anke volgde na haar opleiding HBO maatschappelijk werk, de opleiding Energetic Integration bij Bodymind Opleidingen, de NARM opleiding en de Therapeutenopleiding Sexual Grounding. De Sexual Grounding heeft haar meer in haar volwassenheid en autonomie gebracht.

Anke is sinds 2016 ook Valleicoach in het door de TAO geïnspireerde project “Vallei-orgasme” een online programma om vrouwen en mannen te leren omgaan met hun seksuele levensenergie. Dit was voor haar een goede aanvulling op de SGT/H&S.

Ze werkt sinds 1975 binnen de hulpverlening in verschillende functies. Op dit moment in de hulpverlening voor huiselijk geweld.

Sinds 1997 heeft Anke een eigen praktijk en heeft ze trainingen over de Karakterstructuren van Reich (2006 tot 2009) en de training ‘Seksualiteit in verbinding met Hart en Ziel’ (2010 tot 2012) gegeven. Anke heeft haar praktijk in Nijmegen.

 

Anke Harmsen – Laat je Lijf Spreken
Bosduifstraat 1
6542 TP Nijmegen
Nederland

Beroepsvereniging: SBLP

Specialisatie:

Lichaamsgerichte Psychotherapie

Neuro Affective Rel. Model (NARM)

 

Klik hier om je route te plannen.

praktische info

De datum voor deze training is nog onbekend. Heb je belangstelling? Laat het ons weten! Meld je ook aan voor onze Bodymind Magazine om op de hoogte te blijven!

    Laat ons weten dat je belangstelling hebt!

    Scroll naar boven