Anouk Prop, Mind & Body coaching

Anouk Prop, Mind & Body coaching

 

Ik ben Anouk Prop:  psycholoog, trauma therapeut, yoga docent & reiki master en werk op een holistische wijze op het snijvlak van lichaam en geest.  Zowel als professional als persoon ben ik gericht op groei en ontwikkeling van mezelf en anderen. Ik zet een combinatie in van de kwaliteiten van psychotherapie, trauma healing, yoga en energetisch werk om samen met volwassenen en kinderen op reis te gaan naar zichzelf.  

In de praktijk kom ik vaak mensen tegen met diep opgeslagen trauma’s. Die zitten zo vast in hun systeem, dat er vaak niet meer over gepraat kan worden. Ik heb ervaren dat mijn holistische benadering daar een goede uitkomst in kan bieden. Mijn streven is om mensen zichzelf te laten ontdekken en zichzelf te laten zijn in een veilige omgeving. Daarbij stem ik mij af op de unieke kwaliteiten van ieder mens waarbij ik ze met vriendelijkheid laat kijken in de mooie, maar soms ook confronterende spiegel die het leven biedt, aan de hand genomen door mijn gevoel van compassie, positiviteit en enthousiasme.   

 

 

Anouk Prop, Mind & Body coaching
Weert 78
6231 SB Meerssen
Nederland

Beroepsvereniging: Geen

Specialisatie:

Neuro Affective Rel. Model (NARM)

 

Klik hier om je route te plannen.

praktische info

De datum voor deze training is nog onbekend. Heb je belangstelling? Laat het ons weten! Meld je ook aan voor onze Bodymind Magazine om op de hoogte te blijven!

    Laat ons weten dat je belangstelling hebt!

    Scroll naar boven