Bas Snippert – Optimize Me

Bas Snippert – Optimize Me

 

In alles wat leeft zit een natuurlijke beweging richting meer gezondheid, groei en levendigheid. Maar soms raken we als mens het contact hiermee kwijt, bijvoorbeeld na chronische stress, trauma of burn-out. Hoe graag je ook verder wil met je leven, het voelt alsof je diep van binnen vastzit en je even niet meer weet hoe je eruit moet komen. Helaas biedt ook de reguliere (gezondheids)zorg niet altijd een uitweg, door lange wachtlijsten of een focus op diagnoses, protocollen en pathologie.

In mijn praktijk kijken we juist naar potentie. Want ondanks de stress, pijn of negatieve gevoelens die je ervaart, bevindt zich ergens in jou ook nog altijd die natuurlijke beweging richting het leven. En vanuit daar komt de heling en heelheid die je zoekt. Ik help je daarom graag deze levenskracht te (her)ontdekken in jezelf, zodat wat vastzit kan voortbewegen en jij weer ten volste kan opleven.

 

Bas Snippert – Optimize Me
Het Coachhuis
Arnhemseweg 6
3817CH Amersfoort
Nederland

Beroepsvereniging: NOBCO

Specialisatie:

Neuro Affective Rel. Model (NARM)

Somatic Experiencing

 

Klik hier om je route te plannen.

praktische info

De datum voor deze training is nog onbekend. Heb je belangstelling? Laat het ons weten! Meld je ook aan voor onze Bodymind Magazine om op de hoogte te blijven!

    Laat ons weten dat je belangstelling hebt!

    Scroll naar boven