Fred van der Meer – Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie

Fred van der Meer – Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie

 

Opleidingen en trainingen: Milieueconomie, Emotioneel Lichaamswerk (2 jaar), BodyMind Integration, Tantra (Centrum voor Tantra), Ridhwan school van A.H. Almaas, Ridhwan teachersopleiding (sinds 2012). Fred (1962) werkt sinds 2000 fulltime in zijn praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie. Daarnaast geeft hij tantratrainingen (in Nederland) en lichaamsgerichte workshops (Duitsland).

“Nadat ik een aantal jaren als afgestudeerd econoom heb gewerkt, gooide ik mijn roer radicaal om, toen ik merkte dat mijn hart lag in het contactvol werken met mensen. Mensen die, net als ik, bezig zijn te onderzoeken wie ze zijn en wat ze willen doen in hun leven. De combinatie van lichaamsgerichte psychotherapie en geaarde spiritualiteit is daarbij voor mij essentieel.”
Cliënten en studenten ervaren Fred als stevig in zachtaardigheid, respectvol en zorgvuldig afgestemd, liefdevol confronterend, helder en to the point, uitdagend vanuit een vriendelijke nieuwsgierigheid. Fred is houder van het Europees Certificaat Psychotherapie (ECP).

 

Fred van der Meer – Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie
wittevrouwensingel 29
3581 GC Utrecht
Nederland

Beroepsvereniging: geen

Specialisatie:

Lichaamsgerichte Psychotherapie

 

Klik hier om je route te plannen.

praktische info

De datum voor deze training is nog onbekend. Heb je belangstelling? Laat het ons weten! Meld je ook aan voor onze Bodymind Magazine om op de hoogte te blijven!

    Laat ons weten dat je belangstelling hebt!

    Scroll naar boven