Giel Luichjes – Sinteze

Giel Luichjes – Sinteze

 

Binnen sinteze ontmoeten we zowel cliënten die hun (gender, seksuele en romantische) identiteit onderzoeken als mensen die in het heden hinder ondervinden van gebeurtenissen uit het verleden. Ons lichaam heeft een eigen ervaring en geheugen en dan is daarom altijd deel van de therapie, naast onze gevoelens, gedachten en hoe we de wereld om ons heel ervaren.

Samen gaan we open en nieuwsgierig het onderzoek aan wat er nodig is, en wat er in de weg komt van je hier naartoe te bewegen. We werken vanuit de gevestigde traumatherapeutische uitgangspunten en een positief mensbeeld dat je met steun toegang vindt tot de kwaliteiten van jezelf en bijdragen aan een waardevol leven. Doorgaans is de psychotherapeutische begeleiding een belangrijke investering in jezelf met profijt in de rest van je leven. We starten altijd met een algemene kennismaking voor we beide besluiten of de begeleiding je past. In die eerste ontmoeting nemen we je mee in wat je kunt verwachten en wat wij van jou verwachten. De kosten voor dit eerste gesprek zijn EUR 75 en worden vergoed afhankelijk van jouw aanvullende verzekering. Schrijf een korte introductie op basis waarvan we je dan uitnodigen voor een eerste kennismakingsgesprek. Als er een wachttijd is, hoor je dat dan ook.

 

Giel Luichjes – Sinteze
Cruquiuskade 113
1018 AM Amsterdam
Nederland

Beroepsvereniging: VIT

Specialisatie:

Neuro Affective Rel. Model (NARM)

Somatic Experiencing

 

Klik hier om je route te plannen.

praktische info

De datum voor deze training is nog onbekend. Heb je belangstelling? Laat het ons weten! Meld je ook aan voor onze Bodymind Magazine om op de hoogte te blijven!

    Laat ons weten dat je belangstelling hebt!

    Scroll naar boven