fbpx

Hans Alting – Petroujska Creative Coaching

Hans Alting – Petroujska Creative Coaching

 

‘Petroesjka’ is een vaak gespeelde compositie, en voor veel musici een onderdeel van audities. In het spannende duet aan het eind heb ik in het begin van mijn carrière tijdens een concert een hoge c gemist. Deze gebeurtenis heeft meer dan dertig jaar een enorme impact op me gehad. Veel mensen komen in aanraking met situaties in hun leven die als ‘te veel, te snel en te vroeg’ worden ervaren. Dit kan leiden tot verlies van veerkracht, een burn-out of andere symptomen.
Wil je op persoonlijk en professioneel vlak je potentieel bereiken en dieper ingaan op je talent; of ben je gefrustreerd door bepaalde blokkades waar je geen controle over lijkt te hebben? Als trainer en coach is één van mijn belangrijkste doelen om artiesten te leren hoe ze zich veilig kunnen voelen op het podium, en dat is een mooie metafoor voor het leven van veel mensen.

 

Hans Alting – Petroujska Creative Coaching
Bladhaantje 16
1562 MC Krommenie
Nederland

Beroepsvereniging: geen

Specialisatie:

Somatic Experiencing

 

Klik hier om je route te plannen.

praktische info

De datum voor deze training is nog onbekend. Heb je belangstelling? Laat het ons weten! Meld je ook aan voor onze Bodymind Magazine om op de hoogte te blijven!

    Laat ons weten dat je belangstelling hebt!

    Scroll naar boven