Hilde Elbers – Praktijk Hilde Elbers

Hilde Elbers – Praktijk Hilde Elbers

 

Ik gun het ieder mens om in zijn volle glorie te stralen, hun kracht en stabiliteit te voelen. En hun unieke zelf te mogen zijn.
Mijn kunstzinnige (dans) achtergrond en mijn ervaringsdeskundigheid op het gebied van trauma zijn de drijfveren geweest om het therapeutische pad in te slaan.
Wat mij uniek maakt als Somatic Experiencing practitioner is dat ik het kan combineren met expressieve kunst therapie en neuroaffectieve ontwikkelings psychologie.
Ik hanteer een afgestemde en sensitieve werkwijze, heb groot inlevings vermogen en een gepaste dosis humor, en geef ruimte aan mijn cliënten om hun eigen koers te bepalen.
We kunnen heel sensitief zonder woorden, ingetogen, heel cognitief en analytisch maar ook heel uitbundig werken als dat gepast is voor je.
Daardoor heb ik een diverse clientèle: van kunstenaars, hoogsensitieve, hoogbegaafden en creative mensen tot de meer analytische, pragmatische, cognitief ingestoken talige mensen.
Kortom wees welkom!

 

Hilde Elbers – Praktijk Hilde Elbers
Trompstraat 139
2014 BH Haarlem
Nederland

Beroepsvereniging: geen

Specialisatie:

Somatic Experiencing

 

Klik hier om je route te plannen.

praktische info

De datum voor deze training is nog onbekend. Heb je belangstelling? Laat het ons weten! Meld je ook aan voor onze Bodymind Magazine om op de hoogte te blijven!

    Laat ons weten dat je belangstelling hebt!

    Scroll naar boven