Maaike Rekers – Kind-met-zelfvertrouwen

Maaike Rekers – Kind-met-zelfvertrouwen

 

Mijn specialisatie is hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit en complexe problematiek (alle leeftijden). Ik heb ervaring met comorbide problematiek zoals, faalangst, ongezond perfectionisme, slecht zelfbeeld, somatische klachten, mindset, emotieregulatie, gedragsproblematiek, hechting, autisme, trauma, dwang, angst, zelfmutilatie, depressie en suïcidaliteit.

“Als iemand, die persoonlijk van Maaike’s vaardigheden heeft geprofiteerd, kan ik getuigen van de diepe impact die ze heeft. Of het nu een eenvoudig gesprek was of diepgaande begeleiding, haar steun was altijd afgestemd op mijn behoeften. Maaike’s talent om echt te luisteren en doordachte vragen te stellen, heeft me geholpen om nieuwe perspectieven te zien en persoonlijke groei te ervaren. Haar unieke combinatie van empathie, intuïtie en intelligentie maakt haar tot een opmerkelijke begeleider.”

 

Maaike Rekers – Kind-met-zelfvertrouwen
Paetsstraat 20c
3039XR Rotterdam
Nederland

Beroepsvereniging: Adiona

Specialisatie:

Somatic Experiencing

 

Klik hier om je route te plannen.

praktische info

De datum voor deze training is nog onbekend. Heb je belangstelling? Laat het ons weten! Meld je ook aan voor onze Bodymind Magazine om op de hoogte te blijven!

    Laat ons weten dat je belangstelling hebt!

    Scroll naar boven