Pieter Ruigewaard – Dennenberg Praktijk

Pieter Ruigewaard – Dennenberg Praktijk

 

Pieter Ruigewaard is eind jaren ’90 bij Bodymind Opleidingen in Nederland opgeleid tot lichaamsgerichte psychotherapeut. Daarna specialiseerde hij zich op het gebied van seksualiteit, intimiteit en duurzame relaties (opleiding tot Sexual Gronding Therapeut en Trainer).

In 1999 richtte hij samen met nog 3 partners DEXIS Arbeid op. Als organisatieadviseur begeleide hij managementteams in het versterken van hun onderlinge samenwerking en coachte hij leidinggevenden in het vergroten van hun soft skills. Sinds 2019 is Pieter uit deze maatschap getreden. Hij richt zich nu alleen nog op lichaamsgericht werken, zowel met individuen als met groepen.

Pieter is daarnaast een actieve vrijwilliger in de coöperatieve wereld die zich richt op het versnellen van de energietransitie.
Pieter heeft een sterk gevoel voor wat er écht toe doet. Hij is hard op de inhoud, zacht op de relatie. Zijn stijl is prettig maar ook confronterend. Benoemen wat er is, is zijn handelsmerk. Hij is ook bereid om daarbij echt de diepte in te gaan: hij peilt vakkundig naar zowel de basispatronen als naar wat de ingang voor transformatie is.

Pieter werkt als lichaamsgericht trainer in verschillende landen in Europa en begeleidt hierbij ook mannengroepen. Hij is sinds 2004 lid van een doorlopende mannengroep. Pieter heeft daarnaast een praktijk voor individuele cliënten in Maarn, Nederland en in Vlaanderen (Centrum Voelen en Eke-Nazareth).

Pieter is getrouwd met Karin en samen hebben zij een dochter en een zoon.

 

Pieter Ruigewaard – Dennenberg Praktijk
Bakkersweg 64
3951 CW Maarn
Nederland

Beroepsvereniging: SBLP

Klik hier om je route te plannen.

praktische info

De datum voor deze training is nog onbekend. Heb je belangstelling? Laat het ons weten! Meld je ook aan voor onze Bodymind Magazine om op de hoogte te blijven!

    Laat ons weten dat je belangstelling hebt!

    Scroll naar boven