Rana Schaap – Praktijk Rana Schaap

Rana Schaap – Praktijk Rana Schaap

 

Opleidingen en trainingen: Fysiotherapie, intuïtieve massagevormen, Tissue release, rebirthen, Postural Integration, Energetic Integration Therapie, Sexual grounding, Ridhwan school van A.H. Almaas.

Na eerst als fysiotherapeute gewerkt te hebben ben ik me gaan omscholen naar lichaamsgerichte therapievormen. Sinds 1998 ben ik als leertherapeute verbonden aan de opleiding Integrated Psychotherapy.
In lichaamsgerichte therapie nemen we het lichaam erbij om tot een dieper weten te komen. In een sessie werken we met ademen, bewegen, gesprekken en aanraken. Het is inspirerend om vanuit vertrouwen en nieuwsgierigheid met mensen bezig te zijn en de verbinding van lichaam, geest en ziel te ontwikkelen.
Aandachtspunten in de sessie kunnen zijn hoe je meer helderheid en bewustzijn kan krijgen over je zijn en functioneren in het leven van dit moment. Wat gaat er goed, wat wil je veranderen en hoe zou je dit stap voor stap kunnen ontwikkelen.

 

Rana Schaap – Praktijk Rana Schaap
van Hogendorplaan 6
3705 CN Zeist
Nederland

Beroepsvereniging: SBLP

Specialisatie:

Lichaamsgerichte Psychotherapie

 

Klik hier om je route te plannen.

praktische info

De datum voor deze training is nog onbekend. Heb je belangstelling? Laat het ons weten! Meld je ook aan voor onze Bodymind Magazine om op de hoogte te blijven!

    Laat ons weten dat je belangstelling hebt!

    Scroll naar boven