Roos Olmanst – Thuis in je lijf’, Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie

Roos Olmanst – Thuis in je lijf’, Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie

 

Na ruim 25 jaar de reguliere Geestelijke Gezondheidszorg van binnen en van buiten te hebben verkend, de stap gezet om juist het lichaam als toegangspoort tot bewustwording en verandering te betrekken. Om vervolgens via de opleiding Integrated Psychotherapy te ontdekken hoezeer dit altijd een enorme missing link is geweest.

In mijn praktijk te Utrecht integreer ik het werken met het lichaam (hands-on en hands-off) met de therapievormen die ik door de jaren heen eigen heb gemaakt, tot zeg maar ‘het sprekende lichaam’.

Ik heb veel ervaring met mensen met vastzittende denk- en gedragspatronen, stemmingswisselingen en angsten (die vaak gecombineerd gaan met fysieke klachten) en in het bijzonder ervaring en affiniteit met mensen met traumatische ervaringen. Dit laatste ligt heel nauw aan mijn hart. Niet alleen vanwege mijn persoonlijke ervaringen maar ook beroepsmatig, via begeleiding, EMDR-behandeling en de sensorimotore benadering (hechting en trauma). De opleiding lichaamsgerichte traumatherapie (Somatic Experiencing) sloot daarbij naadloos aan.

 

Roos Olmanst – Thuis in je lijf’, Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie
Ondiep-Zuidzijde 6
3551 BW Utrecht
Nederland

Beroepsvereniging: SBLP, RBCZ

Specialisatie:

Lichaamsgerichte Psychotherapie

Neuro Affective Rel. Model (NARM)

Somatic Experiencing

 

Klik hier om je route te plannen.

praktische info

De datum voor deze training is nog onbekend. Heb je belangstelling? Laat het ons weten! Meld je ook aan voor onze Bodymind Magazine om op de hoogte te blijven!

    Laat ons weten dat je belangstelling hebt!

    Scroll naar boven