Sandra Klein – Totem Bodymind

Sandra Klein – Totem Bodymind

 

Soms voelt het dat je vastloopt in het leven. Of dit nu is vanwege een traumatische gebeurtenis of door hoe het leven zijn beloop heeft, lichaamsgerichte sessies helpen het leven weer in beweging te krijgen. Het is een effectieve manier om de grond onder je voeten wordt te verstevigen en je innerlijke veerkracht te vergroten.

Tijdens een lichaamsgericht traject heb ik ervaren dat in een eenvoudige ervaringsgerichte oefening onbewuste processen zichtbaar werden en veranderden. Deze ervaring maakte mij nieuwsgierig naar mijn onbewuste levenspatronen. Dit was mijn startpunt om me verder te verdiepen in de lichaamsgerichte aanpak.

Niet het praten over het gevoel, maar juist het stil staan bij het gevoel en emoties bracht mij snel tot de kern van mijn patronen. Dit bracht mij dichter bij mijzelf, bij wat werkelijk belangrijk is voor mij.

In mijn werk hanteer ik een zorgvuldige en nuchtere benadering. Er is ruimte voor zowel pijnlijke thema’s als voor dat wat goed gaat in het leven.

 

Sandra Klein – Totem Bodymind
Raadhuisstraat 56A
2101 HH Heemstede
Nederland

Beroepsvereniging: SBLP, RBCZ

Specialisatie:

Lichaamsgerichte Psychotherapie

Neuro Affective Rel. Model (NARM)

Somatic Experiencing

 

Klik hier om je route te plannen.

praktische info

De datum voor deze training is nog onbekend. Heb je belangstelling? Laat het ons weten! Meld je ook aan voor onze Bodymind Magazine om op de hoogte te blijven!

    Laat ons weten dat je belangstelling hebt!

    Scroll naar boven