Savera Noriega – TouchStudio

Savera Noriega – TouchStudio

 

Ik geloof dat het vinden van betekenis in ons leven essentieel is om duurzame positieve veranderingen in ons leven te creëren. Het geeft zin aan wat we moeten doen. Het helpt ons te groeien en en om een dieper perspectief te creëren voor levenslang leren. Trauma helen is de weg naar huis vinden. In dat proces verschijnt onze levensmissie. En het geeft richting aan onze talenten en krachten.

Mijn benadering van trauma-therapie is er een van empathie en respect. Ik geloof dat ieder mens het vermogen heeft om zijn eigen hulpbronnen te gebruiken, veerkracht op te bouwen en tegenslagen te overwinnen.

Ik ben Senior Assistant in de SE-opleidingen en geaccrediteerd door de ESAC-commissie van de European Association for Somatic Experiencing. Ik kan persoonlijke SE sessies met credits en SE supervisies geven op alle niveaus van de SE training: beginners, intermediate en gevorderden.

 

Savera Noriega – TouchStudio
Koninklijkelaan 26
2600 Antwerpen
België

Beroepsvereniging: Belgische Welness Federatie

Specialisatie:

Integral Somatic Psychology (ISP)

Neuro Affective Rel. Model (NARM)

Somatic Experiencing

 

Klik hier om je route te plannen.

praktische info

De datum voor deze training is nog onbekend. Heb je belangstelling? Laat het ons weten! Meld je ook aan voor onze Bodymind Magazine om op de hoogte te blijven!

    Laat ons weten dat je belangstelling hebt!

    Scroll naar boven