Tarunai P. Grunewald – Rebalancing voor jou

Tarunai P. Grunewald – Rebalancing voor jou

 

Geïnspireerd door een passie voor alles wat met persoonlijke ontwikkeling en gezondheid te maken heeft blijf ik groeien als mens en therapeut. Van beeldende creatieve therapie heb ik de overstap gemaakt naar Rebalancing (waarbij onder andere met aandachtsvolle aanraking wordt gewerkt op de massagetafel). Regelmatig kwam ik hierbij trauma-gerelateerde thema’s tegen die mij aan de grenzen van mijn kennis en kunde brachten. In Somatic Experiencing heb ik precies de goede aanvulling gevonden die ik nodig had om mijn cliënten hierin verder te kunnen begeleiden.
Ik werk graag op de millimeter en vind het steeds weer mooi om mee te maken hoeveel kracht er schuilt in de vertraging, in het ‘kleine’, het zachte.

Ik behandel in mijn praktijk onder andere mensen met vraagstukken rondom HSP (hoog gevoeligheid), Burn-out, aanvullend aan een GGZ traject – al dan niet (bewust) gerelateerd aan traumatische ervaringen.
Om mij verder te bekwamen in het werken met vroegkinderlijk trauma volg ik nu de opleiding voor NARM.

Ik werk zowel in de stoel als op de massagetafel, afhankelijk van jouw hulpvraag en wat het beste aansluit.

 

Tarunai P. Grunewald – Rebalancing voor jou
Augusto Sandinostraat 108
3573 ZD Utrecht
Nederland

Beroepsvereniging: LVNT

Specialisatie:

Somatic Experiencing

 

Klik hier om je route te plannen.

praktische info

De datum voor deze training is nog onbekend. Heb je belangstelling? Laat het ons weten! Meld je ook aan voor onze Bodymind Magazine om op de hoogte te blijven!

    Laat ons weten dat je belangstelling hebt!

    Scroll naar boven