To do or not to do

[et_pb_section admin_label=”section”] [et_pb_row admin_label=”row”] [et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]

To-do or not-to-do?
– Kim

Ik zit. Ik voel mijn billen. Ik voel mijn voeten, ze tintelen. Ik adem en ik neem waar wat ik nog meer voel. Ik ontspan en ik haal nog een keer diep adem. Nu gaan ook mijn kuiten tintelen. En als vanzelf verdiept mijn adem nog meer. Langzaam. Ik voel een rust over me heen komen en ik wacht…
Vroeger had ik altijd to-do-lijstjes die NU af moesten en natuurlijk lukte me dat ook nog eens. Ik zat amper stil, soms, als ik aan het eten was maar ook dan checkte ik tegelijk ook nog even snel mijn mail. Druk? Ik? Wel nee joh, ik was gewoon lekker bezig. Dat mijn hele lijf vol met spanning zat merkte ik niet echt op. Totdat het pijn ging doen. Maar zolang ik druk bleef hoefde ik daar niet op te letten en ook de onrust die ik bespeurde kon ik wel ‘weg’ werken..
Terug naar mijn lijf, mijn adem langzaam en diep. Uit mijn hart komt ontroering naar boven en ik voel verzachting in mezelf. Wat ben ik toch ongelooflijk blij dat ik dankzij het doen van lichaamswerk de rust in mezelf heb terug gevonden. Minder pijn, meer vreugde en meer energie. Geen to do lijstjes meer, ik leef nu meer vanuit mijn stroom. En weet je wat hiervan misschien wel het meest wonderlijke is? Dat nu zonder al die lijstjes mijn werk ook gewoon af komt en ook nog eens met veel meer ontspanning en plezier!
To-do or not-to-do? Hoeveel rust ervaar jij in je leven?

[/et_pb_text][/et_pb_column] [/et_pb_row] [/et_pb_section]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

praktische info

De datum voor deze training is nog onbekend. Heb je belangstelling? Laat het ons weten! Meld je ook aan voor onze Bodymind Magazine om op de hoogte te blijven!

    Laat ons weten dat je belangstelling hebt!

    Scroll naar boven