Tweedaagse introductie Somatic Experiencing® (inschrijven niet meer mogelijk)

De tweedaagse introductieworkshop wordt gegeven door docente Doris Rothbauer. Zij zal de eerste twee jaar van de nieuw te starten training lesgeven. Zij wordt ondersteund door de senior assistent van de nieuwe training en een assistententeam.

Tijdens deze twee dagen is er, naast de gelegenheid de docente van de training te leren kennen, tevens de mogelijkheid een individuele sessie te volgen bij een van de assistenten. De voertaal van de docente is Engels. Oefengroepjes en individuele sessies zijn in het Nederlands. Zo krijg je tijdens deze workshop de gelegenheid om de principes van SE aan den lijve te ondervinden.

 

Tijden: 10-18 uur, lunchpauze met daarna mogelijkheid voor een individuele sessie 13-15 uur. Het is mogelijk om in de Poort te overnachten. 

Toelating tot de SE-opleiding
Om toegelaten te worden tot de kopstudie SE is de richtlijn: minimaal een twee-jarige opleiding met certificaat of diploma, waarbij het begeleiden van mensen in hun persoonlijk proces centraal staat. 

Bewijs van deelname
Na afloop van de workshop ontvang je een bewijs van deelname. Dit kan gebruikt worden voor het aantonen van een gevolgde bijscholing. Het bewijs van deelname van de introductieworkshop word je digitaal toegezonden.

Doelgroep

Professionals die zich oriënteren op de opleiding Somatic Experiencing

Studieduur

2 dagen

Kosten 

Trainingskosten: €295,-
Verplicht 2-daags arrangement De Poort voor koffie, thee, water, lunch en fruit (excl. overnachting):  plm. €45,- p.p.p.d.
Wil je ook overnachten bij De Poort, dan betaal je in totaal plm. €160,- voor 1 pk met eigen d/t en dagarrangement voor 2 dagen.

Data

21 en 22 maart 2022

Trainer

Doris Rothbauer

Locatie

De Poort, Groesbeek

Aanmelden niet meer mogelijk