Van Lust naar Liefde (tevens introductie-workshop H&S SIV)

Lust en Liefde

Deze workshop is tevens geschikt als introductie voor ons jaarprogramma Basistraining Seksualiteit in Verbinding.

We worden geboren vanuit een seksuele ontmoeting van onze ouders. Er is een natuurlijke drang tot leven, maar we krijgen ook al vanaf onze conceptie imprints mee die de natuurlijke stroom tussen hart en geslacht belemmeren. In onze cultuur hebben we te maken met bepaalde waarden en normen die maken dat onze onschuldige expressie als kind al beladen raakt met schuld en schaamte.

 In onze ontwikkeling tot gezonde seksuele wezens hebben we erkenning nodig als meisje of jongen, de vrijheid te mogen ontdekken en uit te reiken. Maar ook gespiegeld te worden op onze erotische expressie op een manier die bij onze innerlijke ervaring past.

Daarvoor is het heel belangrijk dat de opvoeders zich kunnen afstemmen op de innerlijke beleving van het kind en deze ook kunnen begrenzen op een manier die voor het kind begrijpelijk is. Op deze basis kunnen we dan seksualiteit in verbinding leren in plaats van in isolatie zoals velen dat ervaren hebben.

Op de eerste dag van de workshop onderzoeken we hoe imprints ontstaan tijdens de psychoseksuele ontwikkeling en hoe we deze kunnen veranderen. Op de tweede dag zal het gaan over lust en liefde in intieme relaties en hoe we onze blokkades kunnen overwinnen.

Doelgroep

Mensen die hun seksuele wording willen onderzoeken

Kosten

Prijs: € 363,- p.p. exclusief B.T.W. en exclusief lunch, koffie/thee zijn gratis beschikbaar. 

Bij aanmelding als stel/echtpaar ontvang je korting en is de prijs € 330,- p.p. exclusief B.T.W.

Data

Nieuwe data volgen binnenkort op de website

Trainer

Maya Schrier-Kerstan

Assistent

Jan Barendrecht

Locatie

op dit moment nog niet bekend

Introductieworkshop

Deze workshop geldt tevens als introductieworkshop voor de Basistraining Seksualiteit in Verbinding

Meld je hier aan

8 + 6 =